Nordiske linker

Velkommen til vår linkesamling

linker

Her har vi forsøkt å samle de beste nettstedene – nordiske, i ulike kategorier. Tips oss om gode nettsider!

Send oss link til siden og hvilken kategori den hører inn under. Gjerne et forslag på beskrivelse og ditt navn til: ja-vig@online.no

 

Engelske linker

Tyske linker

Nordiske linker

NORDISKE LINKER

lofoten

Derfor virker mindfulness | forskning.no (Norge)
Folk i Vesten strømmer til mindfulness-kurs for å lære å tenke positivt. Men hvordan virker det egentlig? Dansk forsker har gjennomgått hele den vitenskapelige …
Det-enkle-liv.dk (Danmark)
Seks medlemmer av det danske simple living nettverket skriver denne bloggen.
Enklere liv (Norge)
Enklere liv spesialiserer seg på produkter for å gjøre hverdagen enklere. Deres utvalg er på mer enn 600 produkter innen kategoriene helse, bolig, fritid, bøker og gaver.
Frivillig Enkelhet (Sverige)
I 1999 startede privatpersonen Jørgen Larsson i Sverige denne hjemmesiden. Den innholder blant annet sitayter, tips til andre hjemmesider og to større sammenfatninger av bøkene Your Money Or Your Life samt Circle of Simplicity.
Föreningen Tidsverkstaden (Sverige)
I 2000 sa Jørgen opp jobben sin og startet sammen med kollegaen Fredrik Warbergdenne hjemmesiden. Non-profit-organisasjonen arbeider med at skape aktiviteter, verktøy og prosjekter med henblikk på å øke enkelt menneskets livskvalitet. Samtidig har foreningen skapt en studiesirkel med Cecilie Andrews bok Circle of Simplicity som forbilde.
Gitte Jørgensen (Danmark)
Hun er freelancejournalist (medl. af Dansk Journalistforbund), forfatter, foredragsholder, kursusleder og coach. Hun er forfatter til Pippi Power, to Simple Living-bøger – alle bøger er udgivet i Danmark, Norge og Sverige – samt redaktør og medskribent til flere debatbøger og antologier med temaer om børn, familie og kvinder. Jeg er uddannet coach hos et af de førerende, internationale institutter – The Coaches Training Institute.
Gode Livsvaner | Mindfulness Appen Nor (Norge)
Skandinavias mest solgte mindfulness App.
http://tidsverkstaden.se/
Hva betyr det å forenkle, sette tempoet ned og balansere (Norge)
Slikt sett dreier forenkling . nedsettelse av tempoet og balanse seg om hvem du virkelig er og hvodan du lever et liv designet av deg selv og ikke et liv diktert av andre.
Hva er Mindfulness – klare-tanker.no (Norge)
Mindfulness er en effektiv metode for å redusere stress, utvikle hjernen og forholde seg klokere til tanker og følelser.
Kirsten International (Danmark)
Kirsten International – your one stop shopping center forInner Career tools & Implementation Systems that take You and your Businessfrom Great to Xtraordinary
Lær deg Mindfulness | Webpsykologen (Norge)
Noen mener at mindfulness er summen av buddhistisk meditasjon. Mindfulness er et sett med øvelser for å trene opp våre ”mentale muskler”, men mindfulness
Meditasjoner og øvelser i mindfulness – LeveBevisst.no (Norge)
Her finner du mange enkle øvelser i mindfulness og flere guidede meditasjoner. Velg én eller to øvelser som passer for deg og start med det.
Mindfulness – 7 øvelser i oppmerksomt nærvær – Treningstips (Norge)
Tilstedeværelse i det som skjer akkurat nå – selve kjernen i mindfulness, kan ha en rekke positive effekter på din psykiske og fysiske helse. Ikke minst mot stress
Mindfulnesscenter: Mindfulness i vardagen (Sverige)
Mindfulness handlar bland annat om sinnesnärvaro. Vi hjälper dig att uppnå ett mer balanserat liv utan stress. Öva 10 minuter om dagen och se resultat.
Simple- Living gruppe (Danmark)
Denne gruppe er et kommunikasjonsforum for personer med interesse for en ny strømning og bevegelse kaldt Simple Living eller enkel livsførsel.Har du endret ditt liv radikalt, forenklet ditt liv på noen punkter eller pusler du med tanker om at gjøre det, så er forummet til for å diskutere og hente inspirasjon.
Simple-living.dk (Danmark)
Dette er en hjemmeside, som handler om bøkene simple living.dk og  Simple Living – slik gjør du. Om bøkenes skribenter og deres foredrag og aktiviteter, om det danske simple living nettverk samt «smaksprøver» på tekster, respons fra leserne, pressen m.m.
Slow Down your life (Norge)
Bloggen for slow down your life – å forenkle og balansere livet – tid til å leve –  å leve i øyeblikket – å ta grep om ditt eget liv.
The Slow Movement – Langsomhetens filosofi … – Kulturverk (Norge)
30. apr. 2013 – Det aksellerende tempoet over alt i samfunnet utgjør i dag et større … Målsettingen er å finne metoder for å sette ned tempoet, og i stedet leve
Zen House – Kurs i mindfulness og meditasjon i Oslo 12. mars (Norge)
Meditasjon er en trening i å erfare livet direkte uten det filteret som tankene våre utgjør.Mindfulness utvikles gjennom å benytte meditasjonsteknikker som øver
%d bloggere liker dette: