Veien til forenkling, nedsettelse av tempoet og balanse i livet ditt

50

Veien til forenkling og balanse lar seg sammenligne med en pyramide. Veien til en enkel, klar kjerne, essensen i ditt liv, tar deg gjennom noen trinn, som symboliserer de forskjellige områdene i livet. Veien oppover representerer samtidig en vei inn i det indre. Du lykkes hvis du oppnår minst et gjennombrudd på hvert trinn.

pyramide1a

Trinn 1:Forenkl og balanser – dine ting

Du starter på skrivebordet ditt og nyter den herlige følelse at du har grep om papirene dine, istedenfor at de har grep om deg. Du fortsetter med klesskapet, huset, garasjen, og bilen. Der det ikke er noe skille mellom dine private ting og de du bruker i arbeidet.

27

Trinn 2: Forenkl og balanser – din personlige økonomi

Du fortsetter med din økonomi. Det er ofte meget vanskeligere å oppnå klarhet i pengesaker, enn å rydde opp i rotet i et hjem. For her går det ikke bare om kontanter og kontobalansen, men også om gjeld – og fremfor alt spesielt om tillærte atferdsmønstre og mentale blokkeringer i omgang med penger.

92b

Trinn 3: Forenkl og balanser – din tid

Ennå vanskeligere å forstå er eierskapet til tid. Hver person har 24 timer hver dag til rådighet. Spørsmålet er bare, hvor mye av denne tiden har vi virkelig til fri rådighet? Hvor blir det da av tid helt for deg selv, for å hente deg inn, tid til ettertanke, tid til ikke å gjøre noe?

123

Trinn 4: Forenkl og balanser – din helse

Kroppen er din mest intime eiendom. I mange tilfeller lytter vi dessverre bare til den når den slutter å fungere skikkelig. Hvordan oppnår du en sunn balanse mellom kropp og sjel.

173

Trinn 5: Forenkl og balanser – dine relasjoner

Det sosiale nettverket i miljøet ditt, kan bli kilden til et forferdelig komplisert liv. Intriger, stridigheter, mobbing, misunnelse er de skadelige konsekvensene av dette. Å forenkle og balansere  klarlegger og forenkler relasjonene dine. Den gjør deg fri ovenfor menneskelige kontakter, og gjør deg rikere og hjelper deg til å avansere i livet.

207a

Trinn 6: Forenkl og balanser – ditt partnerskap

Den enorm betydningen vi tilskriver kjærligheten baserer seg på overbevisningen om at vi kommer hverandre nærmere. Veien til forenkling og balanse gjør slutt på den meningsløse troen på at suk sess i et yrke uunngåelig fører til en stor belastning på ekteskapet eller partnerskapet ditt.

240

Trinn 7: Forenkl og balanser- deg selv

Toppen av den trinnvise veien er ditt spesielle individuelle rom. Ditt livsmål , din personlige idè av oppfyllelse og lykke, hensikten med livet ditt. Her i ditt indre rom  hersker absolutt enkelhet. Rommet ikke er tomt, men fylt med din egen helt spesielle personlighet. Her finner du mye mer enn akkurat deg selv.

263a

Les mer om:

Hvorfor slå ned på tempoet i livet ditt?

Forenkling – vårt grunnbehov etter enkelthet

Tidsbevissthet i en akslererende verden

Hva betyr det å forenkle, sette tempoet ned og balansere livet ditt?

Hva er felles for de som velger å sette ned tempoet, forenkle og balansere livet sitt?

Hva oppnår du ved å sette tempoet ned, forenkle og balansere livet ditt?

Tilbake til Slow Down

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: