Tyske linker

Velkommen til vår linkesamling

linker

Her har vi forsøkt å samle de beste nettstedene – tyske , i ulike kategorier. Tips oss om gode nettsider!

Send oss link til siden og hvilken kategori den hører inn under. Gjerne et forslag på beskrivelse og ditt navn til: ja-vig@online.no

Engelske linker

Tyske linker

Nordiske linker

 

TYSKE LINKER

havet

Das Bumerang  Prinzip
Hjemmesiden til boken Bumerang  prinsippet –  Mer Tid for Lykke av Lothar Seiwert.Jomer perfekt det vi gjør, desto mer raser kravene vekk fra oss.  En morderisk karusell, som vi bare kan slippe vekk fra, idet vi setter nye regler: Når du har det travelt, gå langsomtMange mennesker beveger seg som en Bumerang.
Das Simple Living Netzwerk
I motsetning til i USA er Simple-Living-bevegelsen i Tyskland og tyskspråkelige land ennå i startfasen. Et av de første skrittene er et nettverk av likesinnede.
Die Bären-Strategie
I roen ligger kraften. Hjemmesiden til boken Bjørnevisdom Hemmeligheter fra skogen av Lothar Seiwert. La hver dag bli en lykkeligere dag!
DISG-Seminare Deutsch 
Har ikke direkte med å gjøre med «Simple Living», men har mye med temaet  «Personlighetsutvikling“. DISG vil si, at man må ikke være noen psykolog for å kunne omgås typer med forskjellige personligheter. Her finnes det seminarer til temaet personlighetsutvikling og informasjoner til DISG-personlighetsmodell.
Institut für Achtsamkeit und Stressbewältigung
His work is in research and in teaching aspects of mindful pedagogy, personality
Seiwert.de
Prof. Dr. Lothar J. Seiwert er en bestseller forfatter, som også betraktes som den ledende ekspert i ”tids- og livsledelse”, i tillegg til å være en av de mest etterspurtcoacher og instruktører i Tyskland (Focus 1/2000). Hans bøker er oversatt til 20 språk.
simplify your life – bei Facebook
Registrieren. simplify your life ist bei Facebook. Um dich mit simplify your life zu verbinden, registriere dich noch heute für Facebook.
Simplify your life
Den største simple living-hjemmeside i Tyskland. Sjefsredaktør er Werner Tiki Küstenmacher som har skrevet boken Simplify your life sammen med Lothar Seiwert. Boken har solgt i mer enn 1 million eksemplarer.
Slow down guide
SLOW DOWN City Guides weisen den Weg durch die Stadt hin zu Projekten
Tips – Langsamreisen
Slowtravel-Coaching … Jean-Carl Honoré untersucht in ‘Slow Life’ das Phänomen, wie wir unter dem  Slow Down Your Life: Vom Glück der Gelassenheit.
Zeit zu Leben
Forandre verden med små skritt. 
En meget omfangsrik hjemmeside til temaet ”alt for et aktivt liv”
Ziele.de
Hjemmesidens mål er at de besøkende skal nå sine mål i livet.
%d bloggere like this: