10 hemmeligheter for hvordan du styrker sinnet, kroppen og karaktéren(C)

  • Ingen kan fornærme eller skade deg uten din tillatelse. En av de gylne nøkler til lykke og stor suksess er den måten du tolker begivenhetene som hender på. Svært vellykkede mennesker er mestere i interpretasjon. Folk som har lykkes har en evne som de har utviklet til å tolke negative hendelser eller skuffelser som positive utfordringer som vil hjelpe dem i å vokse og flytte dem enda lenger opp på stigen for suksess. Det er ingen negative opplevelser bare opplevelser som hjelpemidler i utviklingen og som styrker karakteren, slik at du kan stige til nye høyder. Det er ingen feil, kun leksjoner.
  • Ta et kurs i hurtiglesing. Lesing er en effektiv måte å få mange års erfaring fra noen timer studietid. For eksempel, de fleste biografier reflektere strategier og filosofier til store ledere eller modige enkeltpersoner. Les dem og bruk dem som modeller. Hurtiglesing vil tillate deg å fordøye store mengder materiale på relativ kort tid.
  • Husk folks navn og behandle alle vel. Denne vanen, sammen med entusiasme, er en av de store hemmeligheterne ved suksess. Alle her i denne verden bærer en imaginær knapp som skriker ut ”jeg vil føle meg viktig og verdsatt!».
  • Vær myk som en blomst når det gjelder vennlighet, men tøff som torden når det gjelder prinsippet. Vær høflig og vennlig hele  tiden, men aksepter aldri å bli manipulert. Sørg alltid for at du blir behandlet med respekt.
  • Diskuter aldri din helse, velstand og andre personlige forhold med noen utenfor den nærmeste familie. Vær veldig disiplinerte i denne forbindelsen.
  • Vær sannferdig, tålmodig, utholdende, beskjeden og sjenerøs.
  • Synk ned i i et varmt bad på slutten av en lang og produktiv dag. Belønn deg selv for selv de minste prestasjoner. Ta deg tid til fornyelse avdin mentale helse, kroppen og sjelen din. Snart vil alle de viktigste målene dine bli oppfylt, og du vil flytte deg til neste nivå av toppprestasjoner.
  • Lær makten avd pustingen og dets forhold til energikilden din. Din mentale tilstand er nært knyttet til pusten din. For eksempel når du mentalt er opphisset, puster du raskt og overfladisk. Når du er avslappet og fokusert, puster du dypt og rolig. Ved å praktisere dyp pusting i mellomgulvet, vil du utvikle en rolig oppførsel som vil holde deg kald  i  selv de vanskeligste  omstendigheter. Husk regelen til østens vise menn: «å puste riktig er å leve riktig.»
  • Anerkjenn og dyrk kraften i selvspåvirkning. Det fungerer og er et viktig verktøy i å opprettholde toppytelse. Vi er alle utøvere på en eller annen måte og det er spesielt verdifult å bruke slike teknikker for idrettsfolk og offentlige personer for vår egen forbedring. Hvis du ønsker å bli mer entusiastiske, gjenta «Jeg er mer entusiastiske i dag og jeg forbedre denne egenskapen daglig»(affirmasjon). Gjenta setningen om og om igjen. Kjøp en notatblokk og skriv opp dette mantraet  500 ganger. Praktiser dette i tre uker, og føl at kvaliteten utvikler seg. Dette er en strategi som indiske vismenn har brukt i tusenvis av år for å hjelpe sin åndelige og mentale utvikling. Ikke mist motet hvis ikke resultatene kommer umiddelbart. Du vil helt sikkert utvikle deg. Det talte og skrevne ord innfluerer sterkt på underbevisstheten din.
  • Oppretthold en dagbok for å måle fremgang og for å uttrykke tankene dine. Å skrive ned ikke kun suksessesene dine , men også problemene dine er en av verdens mest effektive metoder for å fjerne vanen med å bekymre seg. Dette fører til en  optimal tilstand og utvikler presise tanker.

Les mer i følgende bøker:

Sharma, Robin, Megaliving
Sharma, Robin, The Greatness Guide
Sharma, Robin, The Greatness Guide 2
Sharma, Robin, Munken som solgte sin ferrari
Sharma, Robin, Den som søker sin skjebne
Sharma, Robin, The saint, the surfer and the ceo

Del på bloggen

Bookmark and Share

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: