10 hemmeligheter for hvordan du styrker sinnet, kroppen og karaktéren(D)

  • Stress er helt enkelt et svar som du skaper i tolkningen av en hendelse. To personer kan oppleve at en gitt hendelse resulterer i helt forskjellige respons. For eksempel, en tale etter middag kan få en uerfaren taler meget nervøs, mens en moden taler ser dette som en fin anledning  til å få dele sine tanker. Å forstå, at det som oppfattes som negative effekter av en hendelse eller som kan være mentalt manipulert kan kondisjoneres mot det positive, noe som vil tillate deg å bli en topp utøver i alle tilfeller.
  • Les «The Seven Habits of Highly Effective People» av Stephen Covey. Den inneholder et vell av visdom og mektig innsikt i å videreutvikle karakterén din og forbedre dine personlige relasjoner.
  • Bli en engasjert MP3 bruker. De fleste personlige utviklingsprogrammer og bøker tilbys nå i dette formatet. Lytt til dette inspirerende materiale på vei til arbeidet, mens du venter i kø i en bank eller mens du gjør noe med hendene om kvelden. Gjør bilen din til et universitet på hjul, og bruk kjøretiden  til å gjøre kunnskap til den beste vennen din. All ventetid kan bli svært effektiv brukt på denne produktiv måten. Bruk slike muligheter til å lære og kontinuerlig utvide dint mentale tilstand og ditt enorme potensial.
  • Prøv fasting en dag annenhver uke. I løpet av disse faste dagene, drikk fruktjuice og spis kun fersk frukt. Du vil føle deg mer energisk, renset og våken. Fastingen har også en sunn effekt på viljekraften din, når du manipuleres mentalt til å spise mer.
  • Ha en MP3 spiller på kontoret ditt og lytt til myk, beroligende musikk hele dagen. Plaser behagelige dufter og inspirerende bilder på arbeidsplassen din. Ved hjelp ab assosiasjonens magi magi vil  arbeidet ditt bli noe du nyter enda mer, og vil vekke en meget behagelig følelse inne i deg. Budsjetter tiden din på turene dine, slik at du kan tilbringe en halvtime på flyplassen i bokhandelen. De inneholder alltid de siste og beste selvutviklingsbøker og CDer, gitt at de som reiser med fly er av en gruppe som finner verdien i dette materialet.
  • Les «As a Man Thinketh » av James Allen. Og ikke bare les denne lille boken en gang, les den om og om igjen. Det finnes et vell av tidløs visdom til å leve et mer utfyldende og lykkeligere liv.
  • Husk at tilgivelse er en dyd som få utvikler, men en som er viktigst for å opprettholde fred i sinnet. Mark Twain skrev at tilgivelse er den duften som blomsten kaster på hælen som har knust den. Praktiser tilgivelse spesielt i de situasjoner hvor det er tilsynelatende vanskelig. Ved å bruke dine emosjonelle muskler for tilgivelse  regelmessig, vil smålig urett, kommentarer og forskjellige småligheter ikke berøre  deg og ingenting vil trenge igjennom din konsentrerte, rolige tenkemåte.
  • Tøm koppen. En full kopp kan ikke akseptere noe mer. Tilsvarende vil en person som mener at han ikke kan lære noe mer  raskt stagnere og ikke utvikle seg på et høyere nivå. Et ekte tegn på en sikker,moden individ er en som ser på alle muligheter som en sjanse til å lære. Selv lærerne har lærere.
  • ”The Two Minute Mind” er en glimrende øvelse for å utvikle konsentrasjonen. Bare stirr på  armbåndsuret ditt  i to minutter og ikke tenk på noe annet i den tiden. Først vil tankene dine vandre, men etter 21 dager med praksis vil oppmerksomheten din ikke vakle når du praktiserer. En av de største kvalitetene en person kan utvikle for å sikre sin suksess er evnen til å fokusere for lengre perioder. Lær å bygge opp dine muskler for konsentrasjon og ingen oppgave vil være for vanskelig for deg.
  • Drikk en kopp varmt vann før en tale. Ronald Reagan hadde denne strategien for å sikre at han opprettholdt sin jevne honningsstemme. Å mestre offentlig tale er et edelt mål. Så vie deg til det. Du vil bli bedømt på grunnlag av dine kommunikasjonsferdigheter.

Les mer i følgende bøker:

Sharma, Robin, Megaliving
Sharma, Robin, The Greatness Guide
Sharma, Robin, The Greatness Guide 2
Sharma, Robin, Munken som solgte sin ferrari
Sharma, Robin, Den som søker sin skjebne
Sharma, Robin, The saint, the surfer and the ceo

Del på bloggen

Bookmark and Share

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: