Misjon, visjoner og mål

Alle ting blir skapt to ganger: Først som idé, deretter som realitet. Dette var de gamle grekere også overbevisst om. Kanskje synes du dette er en banal erkjennelse, men i virkeligheten bruker de færreste mennesker denne erkjennelsen på sitt eget liv. Et suksessrikt, rikt, lykkelig liv er ikke summen av tilfeldige utviklinger, men speilet på den indre verden til et menneske som forbereder seg på suksess, oppfyllelse og lykke, og omsetter idéene bevist eller ubevisst til realitet. Naturligvis vet vi: Det finnes ting som vi ikke kan influere på, skjebnens slag, skumle sykdommer, uflaks, globale utviklinger som vi ikke kan styre. Men det indre kan vi alltid influere på.

gi

Det er en kjensgjerning at firmaer og organisasjoner  har sine misjon, visjoner og mål skrevet ned.

Har du stilt deg spørsmålet, hvorfor det er så få som privat har skrevet ned sin misjon, visjoner og mål og visualisert disse?

Dansken Jeppe Damm har laget en verdifull målsettingsguidepå 42 sider der du selv kan finne din misjon, visjoner og mål i livet. Dette er et meget nyttig verktøy. Ikke bare se på den, men skriv ned dine egne tanker og planer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: