Vekk fra stress inn i flow (12)

______

Stress-flow-bumerang-prinsipp(1)

Skal man nå unngå stresset? For guds skyld, ikke. Stress aktiverer oss til høyest mulig ytelse. Det er en pådriver for kropp og sjel. Det er en forutsetning for flow. Det lar sprinteren bli raskere like før målet. Det lar oss raskt løse mattetesten. Det putter golfballen direkte inn i hullet. Det holder en våken, til manuskriptet er ferdig til terminen for avlevering. I tidskriftet ”Geo” fant jeg en meget billedlig forklaring: Stress stimulerer utskillelsen av bestemte neuro-transmitter, kjemiske stoffer, som hjelper portneren til hjernen vår, å konsentrere seg om viktige informasjoner. Stress aktiverer oss til optimal ytelse, der vi føler oss vel. Bare for mye er ikke godt.

_______

Se forøvrig artikkelen om din personlige lykkedagbok !

____________

Se boken “ Bumerang prinsippet – mer tid til lykkeav Lothar J. Seiwert som koster 170 kr. Den kan bestilles hos Simplify eller ved å sende en e-post.På den måten støtter du også opp om bloggen og det arbeidet som blir gjort :-)

bum150

Les mer i boken “Bumerang prinsippet – mer tid til lykke” av Lothar J. Seiwert

_____________

Copyright © 2009-2011 SIMPLIFY

Del på bloggen

Bookmark and Share

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: