Balance your life – balanser livet ditt (89)

IMG_0091

____

Menneskene har lært å utnytte tiden sin optimalt. Imidlertid har de glemt noe – familie, venner, letingen etter hensikten og fremfor alt å holde livet sitt i likevekt. Den som retter livet sitt mot å klare mest mulig på så kort tid som mulig, kommer raskt inn i burn-out-fella. Imidlertid kommer det i vår akselererende verden mye mer an på å holde en sunn balanse, for å ivareta alle viktige livsområder. 24

Balance Your Life: Life-Leadership (51)

Lær å strukturere hverdagen (3)

161 copy Det finnes fire mønstre på å omgås tiden og strukturere hverdagen. Det skjelnets mellom fire typer: »kontrollører«, »disiplinerte«, »sjonglører« og »ansvarsbevisste«.
Disiplinerte
Tidsplanleggingen til de disiplinerte er mindre stiv enn den til kontrollørene. De har ingen faste tidsblokker som de holder seg strengt til. Isteden forsøker de å overholde en bestemt rytme ved utformingen av arbeidstiden sin. Elementer av planlegging og en »la det komme« og »la det løpe« står således ved siden av hverandre. Også de vil for eksempel arbeide daglig syv til åtte timer og overholde bestemte tidsblokker. Imidlertid varierer det hvor lenge tidsblokkene varer og når de begynner med arbeidet. Så setter de seg for eksempel ved skrivebordet sitt klokken 8, mange ganger klokken 9 om morgenen. Likeledes tar de mange ganger om formiddagen en eller ofte to timers pause. Ofte blir rytmen deres bestemt av omgivelsene. For eksempel av at barna må hentes i barnehagen. De disiplinerte planlegger så mye som mulig og så langt som mulig.
162b copy
_____  
bal150

Fra boken: «Balance your life» av L.J.Seiwert

_______

Copyright © 2009-2013 SIMPLIFY

Del på bloggen

Bookmark and Share

____

BØKER TIL SALGS

Du kan kjøpe bøkene direkte fra nettstedet Simplify eller sende en e-mail til Jan Vig eller post Simplify med bestillingen og de nødvendige kontaktdata. På den måten støtter du også opp om bloggen og det arbeidet som blir gjort. MERK: Du får 40% rabatt på ny ordinær pris på bøkene ved å kjøpe de direkte fra meg.

simpl150

Simplify Your Life. Denne boken har solgt i mer enn 2 millioner eksemplarer. Last ned informasjon her. Ordinær pris: 268 NOK. Din pris 160 NOK.

__________

bal150 Balance Your life – Kunsten å¨lede seg selvLast ned informasjon her. Ordinær pris: 200 NOK. Din pris: 120 NOK

____________

nar150 Når du har det travelt, gå langsomt – Mer tid i en raskere verdenLast ned informasjon her. Ordinær pris: 200 NOK. Din pris: 120 NOK.

______

30min150 SimplifyGuiden – 30 minutter for din Work-Life-BalanceLast ned informasjon her. Ordinær pris: 90 NOK. Din pris 50 NOK

_____

bum150 Bumerang prinsippet mer tid til lykkeLast ned informasjon her. Ordinær pris: 280 NOK. Din pris 170 NOK.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: