Balance your life – balanser livet ditt (75)

IMG_2013

____

Menneskene har lært å utnytte tiden sin optimalt. Imidlertid har de glemt noe – familie, venner, letingen etter hensikten og fremfor alt å holde livet sitt i likevekt. Den som retter livet sitt mot å klare mest mulig på så kort tid som mulig, kommer raskt inn i burn-out-fella. Imidlertid kommer det i vår akselererende verden mye mer an på å holde en sunn balanse, for å ivareta alle viktige livsområder.

24

Balance Your Life: Life-Leadership (37)

Akselerasjon og  nedbremsning – to sider av en mynt (1)

»Vi hadde så mye å gjøre med å være en god ektefelle, en god mor, en god far, den gode sønnen, den gode datteren, den fremragende ansatte, gründeren med suksess og oppfylle andres forestilling om perfeksjon, at vi har mistet forbindelsen til hvem vi selv er.

 142 copy

Faren, for at vi mister oss selv blir stadig større. Blant annet på grunn av det stigende antall valgmuligheter, som det moder-ne samfunnet tilbyr. Satt på spissen måtte våre foreldre og besteforeldre om kvelden, for knapt femti år siden kun beslutte: Blir jeg hjemme hos mine kjære og spiller kort med dem, mens radioen lyder i bakgrunnen eller besøker jeg den lokale fotball- eller sangforening? I dag derimot blir vi på hjemmelig og utenomhjemmelig område tilbudt mange flere fritidsmuligheter. Alene det sportslige tilbudet som vi kan velge mellom eller reisemulighetene som tilbys oss er nesten uoversiktlige.

Like tallrike er valgmulighetene på andre områder. For 30 til 40 år siden var våre yrkesmessige valgmuligheter meget begrenset. Ved siden av bønder, murere, lærere og prester fantes det bare ett, to dusin yrker. Og i dag? I dag stiger antallet utrolig og daglig kommer nye i tillegg. Eller kjente du for få år siden til yrkesområder som webdesigner, content- og event-manager?

At vi har flere valgmuligheter er positivt. Men også denne medaljen har to sider:

Jo større våre valgmuligheter er, desto større blir våre vanskeligheter med å bestemme oss.

_______

bal150

Fra boken: «Balance your life» av L.J.Seiwert

_______

Copyright © 2009-2013 SIMPLIFY

Del på bloggen

Bookmark and Share

____

BØKER TIL SALGS

Du kan kjøpe bøkene direkte fra nettstedet Simplify eller sende en e-mail til Jan Vig eller post Simplify med bestillingen og de nødvendige kontaktdata. På den måten støtter du også opp om bloggen og det arbeidet som blir gjort. MERK: Du får 40% rabatt på ny ordinær pris på bøkene ved å kjøpe de direkte fra meg.

simpl150

Simplify Your Life. Denne boken har solgt i mer enn 2 millioner eksemplarer. Last ned informasjon her. Ordinær pris: 268 NOK. Din pris 160 NOK.

__________

bal150 Balance Your life – Kunsten å¨lede seg selvLast ned informasjon her. Ordinær pris: 200 NOK. Din pris: 120 NOK

____________

nar150 Når du har det travelt, gå langsomt – Mer tid i en raskere verdenLast ned informasjon her. Ordinær pris: 200 NOK. Din pris: 120 NOK.

______

30min150 SimplifyGuiden – 30 minutter for din Work-Life-BalanceLast ned informasjon her. Ordinær pris: 90 NOK. Din pris 50 NOK

_____

bum150 Bumerang prinsippet mer tid til lykkeLast ned informasjon her. Ordinær pris: 280 NOK. Din pris 170 NOK.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: