10 hemmeligheter for hvordan du styrker sinnet, kroppen og karaktéren(S)

 

 • Studer følgende bevis på høy karaktér:
  1. Presisjon og klarhet i tanke og tale
  2. Raffinerte og milde manerer
  3. Kraften og vanen med  selviaktagelse
  4. Kraften til personlig vekst
  5. Makt til å oppnå dine mål og drømmer
 • «Ungdom er ikke en tid i  livet, det er en sinnstilstand. Folk eldes bare når de forlater sine idealer og ved å gro vekk fra ungdommens bevissthet. År rynker huden, men å gi opp entusiasmen rynker sjelen … Du er like gammel som din tvil, din frykt, din fortvilelse. Måten å holde seg ung på er å beholde troen.  Hold selvtilliten din ung. Hold håpet ung. – Dr. L. F. Phelan
 • Utforsk de helbredende krefter av kinesisk urtemedisin og lignende østlige strategier for å opprettholde en tilstand av perfekt helse.

 

 • Vær sikker på å organisere tiden rundt sanne prioriteringer i livet ditt. Som Stephen Covey har bemerket: «det er lett å si nei når det et dypere ja brenner inne i deg.»
 • Slå ned på tempoet i livet ditt. I denne komplekse tiden, styrer vi vårt liv i retning av et vannvittig tempo. Fokuser på hva som virkelig er viktig og start med aktiviteter som vil senke tempoet og gjenninnføre den naturlige roen i oss. Sitt i gresset og se opp på den blå himmelen i en halv time. I første omgang er det ikke så enkelt som en skulle tro, og en føler trangen til å stå opp etter bare noen få minutter av en slik nyttig avslapning. Når du er vant til en sunnere livstempo, med regelmessige perioder dedikert til de enkle gleder i livet, vil enhver annen aktivitet bli mer effektiv og hyggelig.
 • Prøv å spise kun frukt og drikk melk en hel dag. Fasting er en kraftig vellykket strategi i østen, som millioner bruker regelmessig for å opprettholde topp helse og mental klarhet. Ved å prøve denne enkle praksisen regelmessig vil du merke en økning i energinivået ditt og en letthet i stegene dine. Store måltider krever en betydelig mengde energi som kunne vært bedre rettet mot mer produktive sysler.
 • Verdsett ektefellens latter og ha partnerens bilde like ved skrivebordet ditt til inspirasjon og hyggelige tanker i løpet av dagen.

 

 • Hvis du er gift, ha partnerens initialer og dine egne inngravert på innsiden av gifteringen din sammen med datoen for ditt ekteskap. Dette er nyttig ikke bare i tilfelle ringene mistes, men sørger for personlige holdbarhet som kan leveres videre til etterfølgende generasjoner.
 • Sinnet er som en hage – som du sår, skal du høste. Når du dyrker det og gir det næring, vil det blomstre hinsides dine villeste forventninger. Men hvis du lar ugresset ta over vil du aldri nå ditt potensial. Det du putter inn,er det du får ut. Så unngå voldelige filmer, dårlige romaner og alle andre negative påvirkninger. Topputøvere er grundige mht. de tanker de lar komme inn i sinnet, i sine hager. Du har virkelig ikke råd til luksusen med en eneste negativ tanke.
 • Ta hundre armbøyninger om dagen og ikke bryt denne vanen. Sterke magemusklene er svært nyttige for å sikre at du nyter topphelse og skadefrie dager. De opprettholder også utseendet og nivået på selvtilliten.

Les mer i følgende bøker:

Sharma, Robin, Megaliving
Sharma, Robin, The Greatness Guide
Sharma, Robin, The Greatness Guide 2
Sharma, Robin, Munken som solgte sin ferrari
Sharma, Robin, Den som søker sin skjebne
Sharma, Robin, The saint, the surfer and the ceo

 

Copyright © 2009-2011 SIMPLIFY

Del på bloggen

Bookmark and Share

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: