10 hemmeligheter for hvordan du styrker sinnet, kroppen og karaktéren(R)

 

  • Vurder å kjøpe en elekronisk lommeorganisator som kan vise seg å være et utmerket verktøy for å planlegge, samle inn dine avtaler og hjelper deg til å organisere livet ditt liv. En slik en kan kjøpes til en rimelig pris.

 

  • Besøk bokhandlere for brukte bøker hvert annen måned for å lete etter etter tapte skatter med karaktér-dannede bøker. Du vil finne edelsteiner av offentlige taler, forbedre vaner, tidsledelse, personlig helse og andre viktige emner for lave priser. Noen av disse eldre tekstene er de aller beste og kommer fra en tidsalder der enhver ung person regelmessig var forpliktet til å utvikle disiplin og gode livsvaner.

 

  • Les ”The Magic of Believing” av Claude M. Bristol. Det vil tillate deg å slippe fri de mektige kreftene som helt sikkert finnes i tankene dine, men som i øyeblikket kan være ubenyttet.

 

  • Vær kjent som en med et reflektert hode, varmt hjerte og storsinnet karaktér. Din tilstedeværelse på jorden vil dermed bli husket.

 

  • Det har blitt sagt, at å gjøre noe for andre er den høyeste form for religion. Hver uke, ut av de 168 timer som er tilgjengelige, bruk noen av dem i tjeneste for andre. Mange sier at slike uselviske tjeneste snart blir et viktig fokus i livet. Gi din tid til de eldre på et aldershjem eller til trengende barn. Lær noen hvordan de skal lese, eller tilby å gi et offentlig foredrag innen fagfeltet ditt. Bare ta grep og gjør noe for å etterlate en arv.

 

  • Fyll huset ditt med lyse og friske blomster. Dette er en av de beste investeringene du kan gjøre. La lyden av god musikk, høy latter og mye moro fylle hjemmet ditt.

 

  • Bli kjent med og nyt dine naboer. De gjør livet mer behagelig og kan gi nyttig hjelp når du minst venter det.

 

  • Gjenkjenn kraften i mantraer og gjentakelse av positive, kraftfulle ord. Indiske yogier har brukt denne teknikken i over 4000 år for å leve et fredelig, produktivt og fokusert liv. Lag ditt eget personlige mantra som du kan gjenta daglig for å forbedre din karaktér og styrke din ånd.

 

  • Når pusten er rolig og sterk, er også sinnet det.

  

  • Bruk visualisering av og til. Sitt et stille sted og visualiser at  du kun vil være på jorden i en dag. Hvem ville du ringe, hva ville du si og hva ville du gjøre? Disse spørsmålene vil gi deg viktig innblikk i hvilke handlinger du må forsøke å fullføre som fremdeles ikke er fullført.

Les mer i følgende bøker:

Sharma, Robin, Megaliving
Sharma, Robin, The Greatness Guide
Sharma, Robin, The Greatness Guide 2
Sharma, Robin, Munken som solgte sin ferrari
Sharma, Robin, Den som søker sin skjebne
Sharma, Robin, The saint, the surfer and the ceo

 

Del på bloggen

Bookmark and Share

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: